Vertrouwenspersoon

Bij Scouting Aerendheem hebben wij een vertrouwenspersoon. Marianne Lengkeek neemt deze functie waar. Hieronder stelt zij zich even kort aan u voor. U kunt haar bereiken via het mailadres: vertrouwenspersoon@aerendheem.nl.

Heb je een vraag, dilemma, probleem? Het maakt niet uit. Neem contact met onze vertrouwenspersoon op zodat zij je verder kan helpen en actie kan ondernemen.

Over Marianne

Mijn naam is Marianne Lengkeek, ik ben 47 jaar en ben sinds circa 8 jaar nauw betrokken binnen onze scoutinggroep door de functie van Secretaris. Alle drie mijn kinderen zijn altijd met veel plezier naar Scouting gegaan en de jongste doet dit al ruim 11 jaar!
Een veilige omgeving voor ieder kind/ jongere is wat wij met elkaar als groep nastreven en we hopen dat een ieder dit ook zo zal ervaren. Mijn beroep is praktijkverpleegkundige in een groot huisartsencentrum en aangezien ik de hele dag mijn eigen patientenspreekuur heb, is goed luisteren en adviseren een belangrijk deel van mijn werk. Natuurlijk hoop ik nooit nodig te zijn binnen onze scoutinggroep maar mocht dat wel zo zijn dan hoop ik dat u/ je bij mij komt met datgene wat u/ je graag wil bespreken.

Groet,

Marianne Lengkeek