Informatie over het verhuur

Vind hier alle informatie over het verhuur van onze scoutingblokhut ‘Konnamper’ gelegen aan de bosrand in Arnhem.

Wie kan de blokhut huren?

Wij verhuren onze blokhut aan Scoutinggroepen. Voor bijeenkomsten is de blokhut in overleg ook te huur. Wil je onze blokhut huren, dan kun je contact opnemen met de blokhutbeheerder via blokhutbeheer@aerendheem.nl

Kosten

Dagprijs

€150,- per dag. €75,- per dagdeel 

Kosten afval

Inbegrepen

N

Overige kosten

Zoals elektra, gas, water en Internet zijn inbegrepen

* Tijdens de zomervakantie een minimale huurperiode van 5 dagen. Eventueel kan hier in overleg met de blokhutbeheerder van afgeweken worden. Gebouw is geschikt voor overnachting van 30 personen. Aankomsttijd 10:00 uur, vertrektijd 11:00 uur.

De blokhut en haar omgeving

De Blokhut “De Konnamper” is gelegen in het bos met aan de ene kant een woonwijk en aan de andere kant een snelweg, afgeschermd door een hoge geluidswal. Aan de andere kant van de snelweg is een groot bos, dat ideaal geschikt is voor bosspellen en nachtspellen. Ook is onze blokhut het ideale startpunt voor veel activiteiten en voor een mooie wandeltocht door een zeer groot bosrijk gebied.

Verder grenst de blokhut aan een groot speelveld waar spellen gedaan kunnen worden zoals voetbal en hollandse leeuwen. Ook is de keuken net gerenoveerd tot een professionele horeca keuken met alle gemakken van dien zoals een magnetron, een grote oven en een horeca fornuis met 6 grote branders.

De blokhut heeft een gebruiksvergunning van de brandweer. Zo is er een algemeen brandmeldsysteem aanwezig en zijn er voldoende goedgekeurde brandblussers aanwezig. Het brandmeldsysteem is niet doorgeschakeld naar de brandweer. Mocht er dus per ongeluk rook uit de open haard het lokaal in komen staat niet meteen de brandweer op de stoep. Wel is het ten strengste verboden te slapen op de bovenverdieping aangezien de nooduitgang die er zit niet voldoet aan de eisen. Verder is de gehele blokhut voorzien van centrale verwarming.

Aantal personen

Maximaal 30 

Internet

Ja 100 Mbit/s

Supermarkt

1.0 km afstand

Afval

Ja, 500 liter per verhuurweek

Zwembad

Op 2.0 km

Openbaar vervoer

Bushalte 0.1km
Centraal station 5km