Weekendkamp 2012

Na het gezellige Red de Jungle weekendkamp van vorig jaar, wilden we het dit jaar ook doen! We wilden graag een spannend thema voor de Welpen, en kwamen na lang denken uit op de film In Time.

Een grote digitale klok werd gestart bij het begin van het kamp, en de Welpen werden verdeeld in vier teams. Aan De Tijdreizigers, De Klokkenluiders, De Terugzetters en groep Geen Idee was de taak om zo min mogelijk tijd aan het kamp te besteden om meer tijd over te houden aan andere dingen. De teams konden minuten en uren krijgen, die vervolgens van hun eigen klok werden afgetrokken. Het team met de minste tijd op hun klok won uiteindelijk het weekend!

Bekijk de foto’s van het Weekendkamp

We begonnen het kamp eerst met een lange tocht van wel 12 km. Hierbij kregen we onderweg vragen, en kwamen langs de Emma-Piramide. Na een heerlijke avondmaaltijd te hebben gegeten, maakten we heuze trek klokken. Vervolgens werd een spannend avondspel gespeeld met breaklights in het donker, om daarna naar bed te gaan.

Na de goede nachtrust (kuch) speelden we een spel waarbij rekening moest worden gehouden met de verschillende tijdzones van de wereld. Een leuk eindspel met stromend water en veel kleine opdrachten werd gespeeld na een spannende quiz.

Tot volgende week, bij de NSD!