vossenjacht_2013

Zoals ieder jaar werd er voor alle Welpen in de regio Klein Gelderland de vossenjacht georganiseerd. Het was enorm koud, maar dat hield de Welpen niet tegen! Het centrum van Arnhem was namelijk veranderd in het dorpje Rodeo, en de sheriffs hadden de hulp nodig van alle Welpen om een ontsnapte bandiet te vinden. Welkom, in het Wilde Westen!

Deze sherrifs (de leiding van ons eigen Welpenteam!) hadden door het gele dorp zogenaamde “Gezocht”-posters (“Wanted”) opgehangen, met daarbij een afbeelding van de crimineel. De bandiet was echter zo slim om alle posters weg te halen, in stukken te scheuren en te verdelen over de inwoners van het dorpje Rodeo. Het was nu de taak van alle Welpen om alle losse stukjes van de poster terug te halen van de bewoners, om zo weer een complete poster te maken. Vervolgens konden de sheriffs de bandiet weer arresteren!

Geen enkele groep had de volledige poster compleet, maar gezamenlijk kwamen we erachter wie deze bandiet nou was: Black Brain! Deze gevaarlijke bandiet was onze mede-leiding Bryan! De sheriffs konden hem natuurlijk niet zomaar laten gaan, en arresteerden hem toen alle Welpen zich weer verzameld hadden. Als beloning kregen alle Welpen van de sheriffs een lolly.

Bekijk de foto’s van de Vossenjacht.

Wij vonden het super leuk om deze vossenjacht te organiseren, vooral door de vele enthousiaste Welpen (er waren er meer dan 300!)! We willen vooral de aanwezige vossen bedanken, die ook erg hun best hebben gedaan met hun outfits. Tot volgend jaar!

Met dank aan Dorian voor deze foto’s.