Esta DWEK Vossenjacht

Ondanks dat we na vorig jaar hoopten op beter weer, was het afgelopen zaterdag toch niet heel erg mooi weer. Toch deden de Esta’s vol goede moed mee met de DWEK Vossenjacht (Dolfijnen, Welpen, Esta’s, Kabouters) van 2010. Het thema van dit jaar: Feest!

Het was de verjaardag van Meneer Groen en hij stuurde zijn feestelijk verklede vrienden op pad om verschillende producten op te halen: Ballonnen, taarten, kado’s en drinken. Meneer Groen lette echter niet goed op en gaf iedereen de kaartjes mee van dingen die hij juist niet wilde hebben!

De Esta’s gingen daarop driftig in de binnenstad van Arnhem op zoek naar de vossen om zo het boodschappenlijstje van Meneer Groen compleet te maken. Dit kon door alle producten van de vossen af te strepen. Op deze manier kon op het einde bekeken worden welke producten nog over bleven; dit waren de dingen die Meneer Groen wilde hebben.

Ook de Aerendheemgroep had vossen aangeleverd: Ex-Estaleiding Eliza deed vrolijk mee als een echte Brabantse carnavaller, en Explorers Saskia en Dorian liepen rond met een slinger van ballonnen tussen hun in. Bedankt voor de hulp! Na afloop was het groepje van leiding Marco als eerste binnen en had alle antwoorden goed! Iedereen kreeg op het einde een lolly van Meneer Groen.

Op naar volgend jaar; We hebben er nu al zin in!