dracula.jpg

Graaf Dracula kwam de Esta’s totaal onverwacht bezoeken tijdens het afgelopen weekendkamp. Eerst begonnen de Esta’s met een spelletje slagbal om vervolgens carnavalsmaskers te maken. Ze waren zeer creatief in de weer.

Later vonden we een brief van Dracula dat hij ons uitdaagde voor een spel. De Esta’s waren niet bang, dus speelden zijn spel om zo Dracula te vinden.

Zelfs de machtige Prins der Duisternis is geen partij voor de Esta’s van de Aerenheemgroep.

Voor filmpjes en de rest van dit verhaal, klik op Lees meer…


Thomas vindt de grafsteen

Tijdens het spelletje Boompjeverwisselen vindt Thomas de R. de grafsteen van Graaf Dracula. Hier zat een brief aan met een uitdaging. Zouden de Esta’s het op durven nemen tegen de Prins der Duisternis?

 


Op de brief stond dat we naar het bos moesten om een volgende aanwijzing te vinden. Dit bleek een DVD te zijn (Dracula gaat blijkbaar ook met de tijd mee) met daarop de film “De Griezelbus”. Uit voorzorg hebben de Esta’s verschillende kruizen en knoflookkettingen gemaakt om zich te weren tegen de wezens van de duisternis.


Bart is vervloekt

‘s Avonds, na de film “De Griezelbus” te hebben gekeken, speelden we het spel van Dracula. Je ziet niet heel erg veel op het volgende filmpje, maar de muziek is zeer angstaanjagend. Ook hoor je Bart voorbij komen; Hij is vervloekt.

 


De Esta-leiding had helemaal niks te maken met het bezoek van Dracula. Wij hadden een heel ander programma in gedachten. Toch hopen we dat jullie het leuk hebben gehad; Wij in ieder geval wel.