Aangezien op 5 december de goedheiligman langs komt op pakjesavond, wist de leiding dat de Esta’s de afgelopen weken enorm veel reclame voorbij hebben moeten zien komen, om zo hun verlanglijstjes op te kunnen stellen. Om te laten zien dat dit echt zo was, gingen de Esta’s vandaag reclame maken voor een voorwerp!

estabal Dit groepje laat zien dat alle ballen eigenlijk heel erg slecht zijn, en de enige bal waar je mee wilt spelen, de Esta bal is. Het is heel erg duidelijk dat dit de enige bal is die je wilt kopen voor Sinterklaas.
Zelfs wanneer een speaker wordt gestolen en later weer verkocht, is deze aanbieding zo goedkoop dat je hem beter in de winkel kan kopen dan van een dief! Deze reclame maakt dat duidelijk, zodat je lekker mee kunt zingen met Sinterklaasliedjes. geluidsbox
pepernoten Het laatste groepje toont de Sint en zijn Pieten, welke niet van de pepernoten af kunnen blijven omdat deze zo lekker zijn. De pepernoten zijn echter zo goedkoop, dat de goedheiligman het niet eens erg vindt!

Klik op Lees meer… om de filmpjes te bekijken.

Esta Bal

Gemaakt door: Ramon, Freddy, Rui, David, Emil

Geluidsbox

Gemaakt door: Laurens-Jan, Fenna, Thomas, Maarten, Eize

Pepernoten

Gemaakt door: Maja, Eline, Melanie, Lean, Tjalda

Dit laat toch maar weer eens zien hoe creatief de Esta’s kunnen zijn! Valt het jullie trouwens ook op dat alle producten precies 1 euro 50 zijn?