De organisatie van de maandelijkse georganiseerde Stamopkomst lag deze maand in handen van Chris. Helaas kon hij er zelf niet bij aanwezig zijn, maar gelukkig kon Stamopperhoofd Nick voor de uitvoer van het programma zorgen. Chris had een creatieve combinatie bedacht van laddercompetitie en een sport- en speldag. Middels diverse sporten en spellen konden de stamleden punten verdienen om zo als winnaar naar voren te treden.

De eerste ronde bestond uit schoenschoppen en al snel was duidelijk hoe fanatiek iedereen was. Na een potje bankenvoetbal gingen we over naar volleybal. Bij iedere ace werd een bijzondere overwinningsdans uitgevoerd wat hilarische momenten opgeleverde.

Het programma ging binnen verder met een potje ballonnenbasketbal. Twee teamleden op stoelen moesten de ballon kapot prikken om zo punten te scoren. Het ging er hard aan toe, wat het erg spannend maakte! Daarna volgde een rustiger jeux de boule, waarbij het balletje soms raar kon rollen.

Als laatste volgde een heuse Quiz wat het aantal verzamelde punten volledig op z’n kop zette. Marije, die op dit moment nog de minste punten bij elkaar had verzameld, sloeg op het laatste moment toe en eindigde door vragen juist te beantwoorden bovenaan! Gefeliciteerd met de overwinning en Nick bedankt voor de uitvoer van het leuke programma van Chris! Hopelijk is de volgende Stamopkomst van Chris met Chris!