suc50708.jpgHet was dan eindelijk zover! We hebben er lang naar uitgeleefd, de regionale Scouts Zwemwedstrijden. We verzamelde op de blokhut waarna we met zijn allen per auto vertrokken naar de "Grote Koppel" in Arnhem. Helaas waren de zwemwedstrijden niet zo regionaal zoals ze moesten zijn want er waren maar 5 groepen komen opdagen. Hierdoor was de kans om een prijs in de wacht te slepen natuurlijk wel een stuk groter en daar hebben we natuurlijk dan ook volop van geprofiteerd. Hoe de zemwedstrijden zijn verlopen en wat we allemaal hebben gewonnen kan je lezen door op lees verder te klikken!

 

Menno en Jens moesten de spits afbijten en moesten als eerste van onze groep te water. En hoe… Menno kwam als eerste aan en Jens als tweede. Na een hoop wedstijden gezwommen te hebben was het dan eindelijk tijd voor de Leiding act. Vorig jaar waren we hierbij eerste geworden. Helaas hadden we dit jaar wat meer concurentie. Wij als leiding hadden ons laten inspireren door de Peijenburgreclame waarbij een kind naar een Peijnenburg koek zit te happen. Sjors was verkleed als badjuffrouw en Robert, Friso en Steef waren verkleed als baby’s die al happend naar de Peijnenburgkoek naar de overkant zwommen.

suc50705.jpg

suc50716.jpg

Na een hoop vermaak en nog veeeeeel meer vrij zwemmen waren er dan eindelijk de prijsuitreikingen. En zo waar vielen we goed in de prijzen. Zo is Menno eerste geworden voor de Vrije slag en Schoolslag. Jens was derde geworden voor de schoolslag(eigenlijk tweede, maar waar het fout is gegaan met tellen weet niemand). Dan hadden we natuurlijk nog Felix die eerste is geworden voor de vrije slag en tweede voor de rugslag.

Voor foto’s van de zwemwedstijden moet je klikken op de volgende link;

Foto’s gemaakt door Adre de Thaye

Foto’s gemaakt door de Aerendheem

Dan hadden we natuurlijk nog de prijsuitrijking van het leidingnumertje. Ondanks dat wij er gewoon het belachelijkst en orgineelst uitzagen hebben we helaas dit jaar niet gewonnen. Volgend jaar beter… Kortom, het was weer een geslaagde dag!

 Bedankt Andre de Thaye(organisatie van de zwemwedstrijden)