vbw_2009_afb01.jpgZaterdag 21 november was het weer zover! De jaarlijkse volleybalwedstrijden werden gehouden, dit jaar in het Arentheem College (locatie Thomas a Kempislaan, bedankt Sybren).

In totaal deden er dertien teams mee, waaronder één team van ons. Bart, Bjorn, Jelle, Joris, Koen, Loek, Sjoerd en Willem hebben onder de naam “Team Zwansraap” hard gestreden om de Aerendheem-eer hoog te houden.

Onze helden zijn op de tweede plaats beland na een verlies tegen het tweede team van de Markesteen. Het scheelde slechts zes punten, en de tweede plaats is zeker respectabel en een applausje waard, maar de Markesteen kon toch net iets langer het hoofd koel houden.
Markesteen 2, Gefeliciteerd met de overwinning!
Op de derde plaats is het eerste team van de Markesteen geëindigd. Ook jullie van harte gefeliciteerd!

Klik op “Lees meer…” voor de volledige uitslagen.

De volleybalwedstrijden verliepen dit jaar een beetje chaotisch omdat ze in een nieuwe locatie plaatsvonden en omdat de helft van de organisatie helaas niet aanwezig kon zijn.
Ik was te laat met het bestellen van de lintjes, maar deze zijn nu binnen en zullen tijdens de AWH 2010 uitgedeeld worden.

Ondanks dit alles scheen iedereen het naar hun zin te hebben. Volgend jaar worden de volleybalwedstrijden weer in Sportcentrum Valkenhuizen gehouden en ook de explorers zullen de kans krijgen om te strijden voor de prijzen.

De uiteindelijke uitslagen van de volleybalwedstrijden 2009 zijn als volgt:
#1: Markesteen 2
#2: Team Zwansraap (Aerendheem)
#3: Markesteen 1
#4: De Geuzen 2
#5: Subanhara 2
#6: De Geuzen 1
#7: Anne de Guigné 2
#8: Subanhara 1
#9: Duiven 2
#10: Anne de Guigné 1
#11: Lido ’76 2
#12: Duiven 1
#13: Lido ’76 1

Aan alle scouts: bedankt voor de deelname!
Aan alle leiding: bedankt voor het jureren en punten tellen!
Aan Sybren: bedankt voor het regelen van de zalen!

Tot volgend jaar!

vbw_2009_afb02.jpg