In het weekend van 14 en 15 januari hebben Noah, Floris, Matthijs, Elise en loopgroepleider Guus meegedaan aan de Scoutshike van de 23ste Arnhemse Winterhike.
Zij zijn daarbij op een zéér respectabele tweede plek geëindigd. Dit is extra indrukwekkend omdat géén van hen eerder had meegelopen. Sterker nog: Floris, Matthijs en Elise zijn pas sinds het begin van dit seizoen Scouts. Daarnaast was het HEEL KOUD. Kortom, een échte AWH!

>> VOOR DE FOTO’S, KLIK HIER <<

Zaterdag 14 januari
In de vroege ochtend begon de Scoutshike vlakbij Herberg De Woeste Hoeve. Uniek dit jaar was dat een deel van de tocht een fietstocht was, en wel door De Hoge Veluwe. Ergens op De Hoge Veluwe was een post die door ons (Aerendheem) en een aantal leiding van Scouting Didam werd bemand.
Een aantal kilometer verderop was de overnachtingslocatie: De Waterberg. De Scouts moesten hier zelf de tent opzetten. Na het avondeten werd er nog een avondspel gespeeld en daarna was het bedtijd. Hier was iedereen ook wel aan toe.

Zondag 15 januari
Op zondag liepen de Scouts (ongeveer) door Monnikenhuizen en na een kleine omweg kwamen ze uit bij Stichting OASV, de eindlocatie.
Meer en meer loopgroepjes van alle verschillende hikes kwamen binnendruppelen en ook steeds meer ouders waren gearriveerd om de prijsuitreiking mee te maken. Uiteindelijk was de AWH tegen 16:30 uur afgelopen en gingen de vermoeide Scouts naar huis.

De Scoutsleiding feliciteert het loopgroepje van Guus nogmaals van harte met hun tweede plaats. Gezien het weer tijdens de AWH en de groepssamenstelling een prestatie van formaat!