27102007.jpgEn weer 2 bevers erbij! Afgelopen zaterdag 27 oktober hebben we Floris-Luc en Peter-Paul geinstalleerd. Na Laurens-Jan heben we nu dus 3 bevers van de familie Witjes! We hebben nu in totaal 11 bevers en het ziet er naar uit dat dit er nog wel wat meer gaan worden. 
De net geinstalleerde broertjes hadden om dit te vieren zelf cakejes gemaakt die we natuurlijk meteen daarna hebben opgegeten. Hierna gingen we vlaggenroof doen. Maar wat is vlaggenroof zonder vlaggen? Juist ja dat is dus gewoon roof en dat is niet leuk. We gingen dus eerst vlaggen maken. Hierna voor de afwisseling nog maar een traktatie, deze keer van Maarten die vandaag (dinsdag 30 oktober) jarig is. Bij deze dus ook meteen namens de Bevers: Maarten gefeliciteerd!!!

Vlaggen af, traktatie op; tijd voor het grote vlaggenroof spel. Deze keer maar een keer niet in het bos, maar gewoon rond de blokhut. Ook hier waren genoeg plekjes om de vlaggen te verstoppen. Na 2 potjes te hebben gespeeld was de opkomst alweer voorbij. Benieuwd naar de vlaggen? deze zijn vanaf volgende week te bewonderen in het beverlokaal!