deurrr.jpgBij de verbouwing van het scoutslokaal rond 2000 zijn er meteen dikke luiken en sloten op alle ramen gezet. En niet voor niets is afgelopen week gebleken. Een paar figuren met veel doorzettingsvermogen hebben proberen in te breken in onze blokhut. Gelukkig voor ons zijn ze uiteindelijk niet binnen gekomen. Wel is er een hoop schade. Er zijn wel op 7 plekken rond de blokhut sporen van braak. Vooral bij de luiken  op de begane grond zijn ze druk bezig geweest met een koevoet en een schroevendraaier. Verder zijn de op het dak geklommen en hebben ze behoorlijk wat planken weggehaald om proberen binnen te komen. allemaal voor niets!!

 

 

Wat wel grappig is is dat ze zelfs hebben bekeken om via de schoorsteen naar binnen te gaan. Alleen zwarte piet mag door onze schoorsteen naar binnen!

 

luik_dak.jpg

 

Wel een vervelend iets is dat ze bij het wegbreken van enkele houten planken het dakleer hebben gescheurd. Kortom weer een hoop kosten voor ons om alles weer te repareren.

 

dakleer.jpg

 En dat alles om binnen te komen in de blokhut. In menig krinloopwinkel staan mooiere spullen kan ik je vertellen. Natuurlijk is onze blokhut wel interessant voor verzamelaars van een oude computer en tv die ze ook wel kunnen krijgen als ze het netjes vragen:). Maar goed, er is aangifte gedaan bij de politie en ze zijn ook nog even wezen kijken. Verder hebben we alle luiken nu nog steviger vastgeschroefd.

tjaaa.jpg

 

planken_dak.jpg