Blokhut_1.jpgTerwijl de meeste mensen van jullie nog lekker op vakantie zijn of aan het genieten zijn van het heerlijke weer hier, zit jullie leiding al weer hard te werken om de blokhut weer eens een beetje op te knappen. De huurders van onze blokhut waren nog geen half uur weg of wij hadden de blokhut al weer bezet om lekker te klussen en alle kampspullen op te ruimen.
Twee jaar geleden hebben we nieuwe planken op de voorgevel gemonteerd. Aangezien dit hardhout is moet het eens in de zoveel tijd geolied worden. Omdat het allemaal al een beetje grauw was uitgeslagen was dit weer hard (hout) nodig. Als je met de muis over het plaatje heen gaat zie je goed het verschil tussen het oude en het nieuwe.

Robert en Steef zijn begonnen met het ontvetten van de gehele voorgevel. Toen ze daar klaar mee waren kwamen er gelukkig al wat meer mensen aanstromen om te helpen klussen. Zo kwamen Kanter, Maurits en Chris ook helpen. En zoals altijd; vele handen maken licht werk. Ff hier en daar een laddertje vandaan trekken en we konden met z'n allen aan de slag. Na een paar uurtjes waren we dan eindelijk klaar. En mooi dat het is geworden…. pfuuuu. Dat krijg je met van de profesionele mensen in de groep. Na alles weer opgeruimd te hebben waren we wel toe aan een watertje en hebben lekker met z'n allen op de blokhut gegeten.

07_2006a.JPG
07_2006b.JPG

 

 Met z'n allen op de ladder…

FF laatste stukje nog Steef…..