joti_09

Zoals ieder jaar wordt er in Oktober het JOTI weekend (Jamboree On The Internet) gehouden. Van oorsprong was het idee dat scouting groepen via internet in contact komen met andere scouting groepen, maar dit is over de jaren heen erg verwaterd. Tegenwoordig doet de leiding dan ook voornamelijk mee aan de JOTI Hunt. De eerste avond stond voornamelijk in het teken van het spelen van spelletjes (Left 4 Dead, Civilization en Unreal Tournament). De zaterdag en zondag waren volledig gehuld in een Mafia-sfeer, het thema van de JOTI Hunt.

Ondanks onze zware inspanningen, het maken van creative opdrachten, het hunten/rondrijden op zoek naar de vossen etc., was het ons niet gelukt om hoog te eindigen. Dit kwam o.a. omdat we twee tegenhunten kregen (maximaal aantal tegenhunten), welke veel van onze zuur verdiende punten weg namen. De eerste tegenhunt kregen we doordat we zelf niet goed op aan het letten waren, de tweede tegenhunt gaf de Esta-leiding vrijwel kado aan de vossen (waarna het motivatie niveau van de overige leiding drastisch daalde).

Desondanks hebben we ons zeker het hele weekend kunnen vermaken (met op de zaterdag natuurlijk de Aerendgame voor de kids)! Volgend jaar gaan we natuurlijk nog meer ons best doen en zeker geen domme fouten meer maken, zodat we in ieder geval een plekje in de top 10 kunnen bemachtigen.

Bekijk alle foto’s van het vermoeiende, maar wel leuke/gezellige weekend hier!

Vergeet niet om hier onder te kijken naar twee geweldige audio/video inzendingen voor de JOTIHunt.

Italiaanse smartlap

Bryan en Eliza

Carriéretijgers

Jens, Amber en Kim

Volgend jaar gaan we het sowieso beter hunten (en minder knats zijn)!