gifvanledenwerven_groot Hallo, waarschijnlijk heb jij deze poster bij jou op school zien hangen en was je benieuwd naar onze website. Op onze website staat diverse informatie over wie wij zijn en wat onze groep zoal doet. Dus kijk gerust even rond op de site.

Lijkt het jouw wel wat om een keer bij ons te komen kijken dan kan je gewoon een keer onaangekondigd langskomen. Mocht je toch nog eerst wat vragen hebben dan kan je ons ook eerst even mailen naar mailadres

 

Voor meer informatie over lid worden kan je op de >>lees meer… knop klikken. 

 

bevers
Wie: Voor jongens en meisjes van 5 t/m 7 jaar.
Wat: Wij gaan altijd lekker naar buiten. We gaan dan naar het bos of blijven rondom onze blokhut. Daar doen we heel veel spelletjes. Zoals verstoppertje, tikspellen, balspellen en speurtochtjes. Maar de leiding bedenkt ook veel spelletjes zelf. Dus het is elke keer weer een verrassing wat we gaan doen.
Wanneer: Elke zaterdag van 12:00 tot 14:00. 

  esta

Wie: Voor jongens en meisjes van 7 t/m 11 jaar.

Wat: Wij gaan elke zaterdag het bos in en spelen hier dan verschillende spellen zoals levend stratego. Ook leren we de kinderen verschillende scouting vaardigheden. Maar vooral hebben we elke week weer veel lol met als hoogtepunt van het jaar het zomerkamp ergens anders in het land.
Wanneer: Elke zaterdagmiddag van 14:00 tot 16:30.

scouts

Wie: Voor jongens en meisjes van 11 t/m 14 jaar.
Wat: Wij proberen zoveel mogelijk buiten verschillende activiteiten te doen. Bij deze activiteiten leren we dingen te doen in teamverband zoals sporten, bosspellen, koken, etc. Ook wij gaan elk jaar op zomerkamp en gaan soms zelf naar het buitenland toe.
Wanneer:
Elke zaterdagmiddag van 14:00 tot 16:30.

meer-info

Heb je interesse gekregen om lid van onze groep te worden? Kom dan zaterdag gewoon een keer langs op onze blokhut. Je kunt de eerste 4 opkomsten kijken of je het wat lijkt en daarna beslissen of je lid wilt worden. Mocht je eerst nog wat meer over onze groep willen weten dan kan je ons mailen!
E-mail:mailadres

Helaas heeft ook onze groep een maximaal aantal kinderen dat lid kan worden dus wees er snel bij! Er is anders namelijk een kans dat je op een wachtlijst terecht komt en dan mis je alle pret!

  waar

Het adres van onze blokhut is;

Lindestraat 26
6823 JT te Arnhem
026-4427607 (Alleen zaterdags bereikbaar)

Of gebruik de handige routeplanner op deze site. Deze is te vinden onder informatie–>route. Je hoeft dan alleen maar je eigen postcode in te vullen om de route van jou huis naar onze blokhut te zien!! 

plattegrond