Seizoen 2018/2019 loopt bijna ten einde en de leiding van Scouting Aerendheem heeft er weer een actief jaar op zitten. Het bestuur vond het daarom een goed idee om deze harde werkers, net als in 2017, een beetje extra in het zonnetje te zetten. Hierop werd besloten om er met z’n allen een weekendje tussenuit te gaan en een bezoekje te brengen aan het prachtige Doesburg.

Na aankomst in de blokhut van Scouting Doesburg had het bestuur een actief programma voor de leiding in petto. Schoenschoppen, darten, voetballen en jeux de boules zorgden voor een competitieve start van het weekend. De avond werd afgesloten met een bingo en een (kleinschalige) bierproeverij.

Na het ontbijt de volgende ochtend vertrokken we naar het centrum van Doesburg. Na de vorming van drie groepen werd Crazy 88 gespeeld, waarbij alle uithoeken van de stad werden bezocht. Mosterd werd gemaakt, plakjes vlees werden gescoord en het Aerendheem-logo is (tot de volgende regenbui) in stoepkrijt in deze stad te vinden!

Tijdens het spel werd aan de leiding ook gevraagd om het afgelopen seizoen te evalueren. Zes verschillende thema’s binnen de groep werden onder de loep gelegd om te bepalen wat we ervan vonden om het volgend jaar nog een beetje beter te doen!

Hierop volgenden ook de leidinggesprekken om uit te vinden welke leiding zich komend seizoen waar mee bezig gaat houden. Als afsluiter van het weekend werd een heerlijke BBQ gehouden.

Laat dit een voorbode zijn voor een geweldig nieuw 2019/2020 seizoen!