Verhuur Informatie

 Op deze pagina kunt u alle informatie vinden over het huren van onze scouting blokhut gelegen aan de bosrand in Arnhem.

Let op:  

  • Wij verhuren onze blokhut alleen aan Scoutinggroepen en andere jeugdorganisaties. Zeker niet voor feesten van particulieren. Mocht je twijfelen over of je de blokhut mag huren neem dan contact op met het blokhutverhuur.
  • Wij verhuren alleen maar tijdens Hemelvaarts weekend & zomervakanties!!

Blokhut.JPG

De Blokhut “De Konnamper” is gelegen in het bos met aan de ene kant een woonwijk en aan de andere kant een snelweg, afgeschermd door een hoge geluidswal.
Aan de andere kant van de snelweg is een groot bos, dat ideaal geschikt is voor bosspellen en nachtspellen. Ook is onze blokhut het ideale startpunt voor veel activiteiten en voor een mooie wandeltocht door een zeer groot bosrijk gebied.

Verder grenst de blokhut aan een groot speelveld waar spellen gedaan kunnen worden zoals voetbal en hollandse leeuwen.  Ook is de keuken net gerenoveerd tot een professionele horeca keuken met alle gemakken van dien zoals een magnetron, een grote oven en een horeca fornuis met 6 grote branders.

De blokhut heeft een gebruiksvergunning van de brandweer. Zo is er een algemeen brandmeldsysteem aanwezig en zijn er voldoende goedgekeurde brandblussers aanwezig. Het brandmeldsysteem is niet doorgeschakeld naar de brandweer. Mocht er dus per ongeluk rook uit de open haard het lokaal in komen staat niet meteen de brandweer op de stoep. Wel is het ten strengste verboden te slapen op de bovenverdieping aangezien de nooduitgang die er zit niet voldoet aan de eisen. Verder is de gehele blokhut voorzien van centrale verwarming.

Goed om te weten;

Kosten

Overnachting € 3,50 p.p.p.n.*
Afval kosten  € 7,50 p.g.p.d.
Telefoonkosten naar verbruik

Verdere kosten zoals gas, water & elektra zijn inbegrepen.

*Minimaal 15 personen per nacht en tijdens hemelvaart een
minimale huurperiode van 2 dagen. Tijdens de zomervakantie een
minmale huurperiode van 5 dagen. Eventueel kan hier in overleg met
de blokhutbeheerder van afgeweken worden.

Locatie

 
25


4


Ja


1

 
Ja

 
Ja


Nee

Voorzieiningen


Ja

 
2

 
2

 
5

 
Ja

 
Ja-6pit

Huishoudelijk

 
ja

 loc_fire_allowed_yn.gif
Binnen
 Omgeving

 
2.0km

 
2.0Km

 
5.0Km

 
0.1Km

Bekijk ons ook op de Scouting Nederland online accomodatiegids!